Vacature

Front-end Developer

Wat doe je als Front-end Developer bij IVO Rechtspraak?

Dat is een hele goede vraag. Want je werk is erg veelzijdig! Je zorgt bijvoorbeeld dat onze front- end maximale prestaties levert én optimaal responsive en toegankelijk is. Maar je maakt ook herbruikbare componenten voor ons designsysteem. Spar je graag met je collega UX- designers over de maakbaarheid en bruikbaarheid van het design? Zie je het helemaal zitten om generalisten te coachen in het leveren van top front-end werk? En overtuig je anderen met veel plezier van het nut van een front-end specialist? Dat hoort er allemaal bij!

Hoe je werk eruitziet 

Wat je ook het leukst vindt, je draagt heel concreet bij aan de digitalisering en het digitaal toegankelijk maken van de rechtspraak. Met toepassingen voor medewerkers van de rechtspraak, zoals rechters en de mensen van de Griffies. Voor ketenpartners, zoals het OM, advocaten, de politie of de kinderbescherming. Maar ook voor ‘de man of vrouw in de straat’ die met de rechtspraak te maken krijgt.

Je werkt agile, in SCRUM-teams en op basis van BusDevOps. Lekker dynamisch en dicht bij de gebruiker. Ook pas je de nieuwste technologieën toe. Waar de markt stopt, ontwikkelen wij vaak zelf nog door. Je kunt je creativiteit dus goed kwijt!

 

Wat we je bieden 

Om te beginnen een leuke, informele werksfeer. We houden de lijnen graag kort! En je arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld volgens de CAO Rijk. Wat belangrijke punten op een rij:

  • Je salaris is maximaal € 5003 op basis van 36-urige werkweek. Je zit in schaal 11.

  • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,37% over je salaris. Dit is inclusief je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt dit budget bijvoorbeeld laten uitkeren of in vrije dagen omzetten. Ook is het mogelijk vrije dagen te sparen.

  • Je houdt werk en privé prima in balans, bijvoorbeeld met de mogelijkheid van 4×9 uur, thuis werken of ouderschapsverlof. Bovendien krijg je 144 vakantie- en 21,6 IKB-uren op basis van een 36-urige werkweek.

  • Je hebt veel doorgroeimogelijkheden. Zeker omdat we alles doen op IT-gebied, van architectuur tot ontwikkeling en beheer. Ook is er alle ruimte om je vakkennis en persoonlijke skills te ontwikkelen.

  • Bij IVO Rechtspraak stimuleren we reizen met het OV! Je krijgt een OV-chipkaart waarmee je gratis voor je werk reist. Dat is dus inclusief woon-werkverkeer.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je p-direkt.nl.

Wat we van je vragen 

Wat je nog niet weet, leren we je. En wat je nog niet bent, kun je bij ons worden. Maar dit zijn de dingen waar je volgens het ideaalplaatje aan voldoet:

  

  • Je werkt en denkt op hbo- of wo-niveau. Een opleiding in computer science of wiskunde of een andere studie met een sterke bètacomponent is voor ons extra interessant!

  • Aantoonbare kennis van en ervaring met HTML, CSS, Javascript, Typescript en Angular Ervaring met het .NET framework en/of Java

  • Kennis van WCAG 2.1 Kennis van responsive design

Is een baan als Front-end Developer bij IVO Rechtspraak iets voor jou? 

Kom je bij ons werken, dan vragen we ook altijd een Verklaring Omtrent Gedrag.

Meer weten?

Bel Edwin Visser, Recruiter, via +31 6 55 48 18 26.

IVO Rechtspraak
Uniceflaan 1
3527 WX Utrecht 

Omdat we op dit moment beperkt offline kunnen afspreken in verband met de Corona-crisis, kan het zijn dat een deel van de procedure online verloopt of iets langer duurt dan normaal.

Naast deze vacature hebben we ook nog andere vacatures, die vind je hier.