IT & Rechtspraak

Werk mee aan een snelle, toegankelijke rechtspraak met de nieuwste IT-technologieën en methodes. Maak slimme, veilige oplossingen voor een soepele rechtsgang.  

Haal je hart op als IT’er

We werken met de laatste technologieën. Java, Splunk, AppDynamics, Archimate, ReadyAPI, … noem maar op. Waar mogelijk gebruiken we slimme marktoplossingen. En we pakken projecten altijd agile aan, in SCRUM-teams en met DevOps. 

Het leuke is ook dat je dicht op gebruikers zit. Net als op het nieuws. Want jij werkt op de achtergrond mee aan zaken waar ze in de media over praten. Dat doe je samen met je collega’s. In een prima werksfeer, met veel vrijheid én ruimte voor ontwikkeling. 

Onze snelle en flexibele front office lost 85% van de IT-storingen zelf direct op. En helpt bij zittingen, verhoren en calamiteiten. Dat doen we heel goed. Onze klanten geven ons een dikke 9.

Met Splunk maken we dashboards voor beheerders, securityspecialisten en de business. Mét machine learning, artificial intelligence en automation. We behoren tot de meest vooruitstrevende Splunk-gebruikers in Europa.

Via ons eigen Open Shift Container-platform stellen onze ontwikkelteams snel software ter beschikking van eindgebruikers. We lopen voorop met Open Shift en werken continu aan vernieuwing van het platform.

In agile teams ontwikkelen we systemen die burgers helpen bij het toezicht op faillissementen, schuldsanering en bewindvoering. Met DevOps en in direct contact met eindgebruikers komen we tot de beste oplossingen.

Lees hier onze artikelen

Een kijkje in de wereld van IVO Rechtspraak, van verschillende kanten. Waarom zou jij voor een loopbaan bij IVO kiezen?

Digitalisering van de rechtspraak

Digitalisering van de rechtspraak: wat geeft Milan en Lieke voldoening? ‘Een storing oplossen tijdens een zitting is goud waard’.

Data belangrijk voor digitale transformatie

Je ontwikkelen tot expert in de nieuwste technieken. Rick en Lars zijn continu met de toekomst bezig. ‘Never a dull moment!’.

Onze vacatures

Wat ga jij doen bij IVO Rechtspraak? Kijk welke loopbaanmogelijkheden we voor jou hebben, klik hier.